Чт, 2024-03-28, 18:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Известный музыкант говорит, что когда бывает в Киеве, то любит поиграть в страйкбол, игру в который заказывает заранее с помощью сайта grand-ukraine.com.ua
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-02-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



20 лютого в Києві хмарно із проясненням, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень 0...-2 градуси.



Ефект засмаги можна отримати за допомогою дієти. Про це заявили співробітники Сент-Ендрюського університету в Шотландії. Секрет криється в щоденному споживанні щонайменше трьох порцій овочів і фруктів.



В последнее годы многие украинцы пытаются экономить или же ищут дополнительные средства для заработка.




В опозиції упевнені, що їхня ініціатива проводити вибори до Верховної Ради цілковито за відкритими списками набере більше голосів у сесійній залі, ніж провладна.



Вісім озброєних людей, імовірно, отримали доступ до злітно-посадкової смуги в аеропорту Брюсселя і пограбували літак, що прилетів із Цюріха, з якого в той момент вивантажували алмази.




За 2 останні роки в Україні були заборонені судами 90% мирних зібрань. Таку статистику наводять у Центрі політико-правових реформ.



В Україні можуть подорожчати харчові продукти - уряд готує проект постанови про звільнення від державного регулювання цілої низки продуктів, серед яких м'ясо, яйця і соняшникова олія.



Фракції "УДАР", "Батьківщина" і "Свобода" продовжують блокувати президію і трибуну Верховної Ради. При цьому депутати останніх двох прийшли в парламент у вишиванках.



Фінські науковці з проекту по радіозондуванню атмосфери KAIRA визначили радіант Челябінського боліда - місце на небесній сфері, звідки з точки зору земного спостерігача летіло космічне тіло.



Заяви для отримання свідоцтва суб'єкта індустрії програмної продукції, що дозволяє платити податок на прибуток в розмірі 5%, подали перші 136 IT-компаній по всій Україні.



Європейський футбольний союз (УЄФА) поки не отримував жодної конкретної пропозиції щодо організації чемпіонату СНД, але в теорії може вивчити це питання.




Близько 100 тисяч квадратних метрів київських доріг з 300 тисяч, що вкрилися ямами, є аварійно небезпечними.



Блокування роботи Верховної Ради негативно позначиться на результатах саміту "Україна - Європейський Союз". Про це заявив міністр закордонних справ Леонід Кожара .