Ср, 2024-04-24, 02:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У неділю, 24 лютого, у Ватикані розпочалася остання недільна меса Папи Римського Бенедикта XVI.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-02-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




25 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, удень +2...+4 градуси.




Суддя Вищого господарського суду, голова ради суддів господарських судів Удовиченко Олександр Сергійович носить годинник за 41 500 доларів.




Існує чітка паралель між кризою сучасного західного суспільства та кризою християнства.



Дослідники з університету Пенсільванії навчилися захищати призначені для доставки ліків наночастинки від дії макрофагів, забезпечивши їх відповідним пептидом з системи розпізнавання "свій" - "чужий".




Президент Віктор Янукович у 1996 році в присязі державного службовця написав власне прізвище з помилкою.




Германский политик, заместитель председателя Европарламента Александр Альваро получил серьезные травмы в результате ДТП на западе Германии.




Сильний снігопад, що пройшов над Словаччиною, в багатьох місцях паралізував автомобільний і залізничний рух.




Американські біологи придумали, як боротися з поширенням змій, які вже загрожують екосистемі на острові Гуам.



Відразу десять гоночних автомобілів зіткнулися в суботу, 23 лютого, під час змагань гоночної асоціації NASCAR на міжнародному автодромі в американському місті Дейтона-Біч (штат Флорида).

 

Якщо ви азартна людина і любите грати в ігрові автомати безкоштовно чи на гроші, тоді сайт - це саме те, що вам потрібно. Адже на даному ресурсі ви зможете в будь-який час дня і ночі зіграти в найвідоміші, а також у ваші улюблені ігрові автомати




Україна не має в очах французів жодного іміджу. Про це в інтерв’ю "Українському тижню" заявив відомий французький філософ Поль Тібо.

 

В наше время привычки играют важную роль в жизни современных людей.