Сб, 2024-04-20, 01:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Известный волынский эксперт заявил, что своих детей собирается отправить на учение в частную школу КЛАСС города Луцка, узнать о которой более детально можно на сайте class.in.ua.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-02-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Про буковинку Ольгу Кобилянську знімають перший документальний фільм. Його покажуть до 150-річного ювілею письменниці цього року.



28 лютого в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, вдень +1...+3 градуси.



Віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич (група народних партій, Польща) вважає, що ситуація з УНІАН є одним з першочергових питань зі свободою слова в Україні, які потребують вирішення.



У столиці Північної Ірландії британська поліція виявила ракету й установку для її запуску під час операції проти терористів-республіканців, які виступають проти мирного процесу.



У Києві відкрилися курси іноземних мов, на яких слухачів зомбують і вимагають гроші. У всякому разі, так запевняють люди, які туди випадково потрапили.



Знайшлися охочі заплатити 1 млн доларів за можливість опинитися на борту нового океанського суперлайнера "Титанік II", коли він вирушить у своє перше плавання у 2016 році.




Об'єднання налічує 105 мільярдерів, котрі пообіцяли пожертвувати щонайменше половину своїх статків на благодійність – за життя або після смерті.



У болгарському Банско жіночою естафетою завершився чемпіонат Європи з біатлону. Заключна гонка континентальної першості принесла Україні ще одну медаль - бронзову.



Наглядова місія Європейського парламенту у складі Пета Кокса та Олександра Кваснєвського просила президента Віктора Януковича про помилування Юрія Луценка.




Фінська компанія Nokia анонсувала новий телефон Nokia 105, здатний працювати більше місяця без підзарядки.