Вт, 2024-03-19, 05:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Первая после полуторамесячного периода спокойствия магнитная буря началась на Земле: около 14 часов индекс геомагнитных возмущений Kp достиг значения 5 — минимального уровня, который считается бурей.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-03-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



2 березня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +1...+3 градуси.




Азія стала найбільшим регіоном за кількістю доларових мільярдерів, найбагатший з яких є Лі Ка-Шин з Гонконгу зі статками в 32 мільярди доларів.



Erste Group планує закриття угоди з продажу свого дочірнього банку в Україні наприкінці другого кварталу 2013 року. Про це йдеться в повідомленні групи.




Донбас отримує з державного бюджету майже вдвічі більше коштів, аніж відраховує.



Парламент Німеччини 28 лютого схвалив плани з відправки 330 німецьких військовослужбовців до Малі.



Сьогодні в Римі радиться група "Друзі Сирії". За словами росіян, що не беруть участі в цій зустрічі, залишається можливість змусити режим Асада і сирійських повстанців сісти за стіл переговорів.


Глава представительства ЕС в Украине Ян Томбинский заявил, что Украина должна хотя бы начать проводить необходимые реформы до мая, чтобы сделать возможным подписание соглашения об ассоциации с ЕС в текущем году.



Длительное отсутствие вновь избранного президента Венесуэлы Уго Чавеса на рабочем месте и на публике разделило страну, да и весь мир, на два лагеря.



Україна до травня має розпочати виконання вимог Європейського Союзу щодо підписання Угоди про асоціацію. Про це заявив посол Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський.