Вт, 2024-03-19, 05:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




За прогнозами науковців, популяція деяких видів акул може бути знищена в найближчі десятиліття. Щорічно в світі вбивають в середньому 100 млн акул.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-03-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




4 березня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/з, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -5...-3 градуси, удень -3...-1 градус.




Всесвітній день письменника відзначається за рішенням 48-го конгресу Міжнародного ПЕН-клубу (International PEN Club), що відбувся 12-18 січня 1986 року.




За повідомленням прес-служба ВО «Свобода», на Закарпатті зафіксовано перші порушення на виборах до Закарпатської обласної ради.




Будівлю Сахаровського центру, де проходить документальна вистава «Московські процеси» про справу Pussy Riot, заблокували люди в козачій формі.

 

Идеальная худенькая фигура является очень важной для каждой женщины, а особенно в преддверии весны, лета и теплой погоды. Именно поэтому большинство женщин ищет самую эффективную методику или диету для похудения.





Украинка Наталья Лупу выиграла забег на 800 м на чемпионате Европы по легкой атлетике в помещении в шведском Гётеборге.


А кілька років тому на російсько-українському кордоні інспектори Росільгоспнагляду не пропустили на територію країни українську вантажівку, на радіаторі якої виявили розчавленого метелика. Це був небезпечний шкідник - американський білий метелик.




"Металіст" і "Дніпро", які недавно вилетіли з Ліги Європи і тепер провели відчайдушну боротьбу за срібні нагороди чемпіонату України, здобули чергові перемоги.




Швидкісний потяг, пасажирами якого були 130 осіб, під час сильного снігопаду на півночі Японії зійшов з рейок.



На сьогодні не існує жодного договору оренди на жоден об'єкт або земельну ділянку, які займає у Криму Чорноморський флот РФ.