Вт, 2024-03-19, 05:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


"Так, Україна може забути про таку бажану нею Угоду про асоціацію з Євросоюзом, якщо не вирішить питання з ув'язненою Тимошенко", - вважають в німецькому МЗС і Відомстві федерального канцлера Німеччини.
Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2013-03-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наше время практически каждая женщина мечтает иметь идеальную фигуру. В то же время, посмотрев в зеркало или встав на весы, многие понимают — до идеала еще долго, а поэтому придется работать над своим телом.

5 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -11...-13 градусів, удень -1...+1 градус.



Представники двох комітетів ВР надіслали відкритого листа голові представництва ЄС в Україні Яну Томбінському щодо ситуації з захистом персональних даних в Україні.



Нардеп Вадим Колесніченко хоче судитися з дівчиною-оператором за те, що вона не пустила його в літак без паспорта. Інцидент стався в суботу в столичному аеропорту "Київ".



У разі необхідності Німеччина заблокує приєднання Болгарії та Румунії до Шенгенського безвізового простору. Планується, що рішення з цього питання буде винесено на наступному тижні.



Черговою невдачею і антирекордом київського "Динамо" ознаменувався 19-й тур української Прем'єр-ліги. Підопічні Олега Блохіна втратили перемогу на НСК "Олімпійський" над криворізьким "Кривбасом".




Нардеп Микола Томенко незадоволений підготовкою до святкування 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка на Черкащині.




Близько десятка невідомих, одягнених у костюми штурмовиків Імперії, ввірвалися 2 березня в магазин курильних сумішей, що на проспекті Академіка Глушка в Одесі.




Олімпійський чемпіон - жіноча збірна України з фехтування на шаблях посіла в неділю перше місце в командному турнірі на етапі Кубка світу в Болоньї (Італія).



У ході переговорів президентів Росії і України Володимира Путіна і Віктора Януковича планується розглянути питання, пов'язані із забезпеченням стійкої динаміки зростання економічного співробітництва.