Вт, 2024-03-19, 04:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Женская сборная Украины по шахматам со счетом 3:1 победила в воскресенье соперниц из Грузии и укрепила лидерство за два тура до финиша командного чемпионата мира, который проходит в Астане (Казахстан).
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В беседе с коллегами известная украинская журналист-телеведущая призналась, что выгодно купить домой пылесос Zelmer ей удалось благодаря интернет-магазину nadiyno.com.ua.



11 березня в Києві хмарно, вночі помірний, вдень невеликий сніг і мокрий сніг, уночі місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледь, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі й удень -1...-3 градуси.




У Німеччині активісти-екологи вимагають зупинити дев'ять атомних електростанцій. За їхніми даними, з кожним роком ризик аварій на АЕС зростає.




Король Іспанії Хуан Карлос I виписаний з лікарні, де шість днів тому йому зробили операцію по видаленню міжхребетної грижі в нижній частині спини.




У Сочі завершилася спринтерська гонка з біатлону, яка проходила в рамках етапу Кубка світу. Жоден з українців у цій гонці не потрапив у десятку найсильніших.



По информации Гидрометцентра Украины, в течение трех суток в Украине ухудшатся погодные условия.



Киевский зоопарк объявил поиск опекунов, которые могут предоставить средства для пищи и содержания животных.



Получив кредит в размере 1,5 млрд долларов США от Китая, Украина теперь обязана экспортировать около 4 млн тонн зерна в 2013 году. Таковы условия кредитного договора Китая.





Українська тенісистка Леся Цуренко вийшла у третє коло змагань серії Premier в американському Індіан-Уеллсі.



Земля - живий організм, її біосфера - головна перетворююча сила, зачатки якої були занесені на третю від Сонця планету з космосу, стверджував світило світової і вітчизняної науки ХХ століття - Володимир Іванович Вернадський.