Вт, 2024-03-19, 07:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Препарати для боротьби зі старінням стануть доступні протягом п'яти років. Про це заявили співробітники Університету Нового Південного Уельсу в Сіднеї (Австралія).
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В жизни практически каждого современного жителя Российской Федерации случаются случаи, когда нужен срочный кредит на ту или иную сумму. Ведь все предвидеть в нашей жизни практически нереально



Опозиція проведе нараду для вироблення остаточних вимог щодо розблокування трибуни. Про це повідомив заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.




На узгодження до Міндоходів і МВС потрапив проект закону "Про Службу фінансових розслідувань України (фінансову поліцію)".



12 березня в Києві хмарно із проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень -1...+1 градус.


Попри те, що рівень життя у Венесуелі залишає бажати кращого, а рівень злочинності - один з найвищих у світі, Уґо Чавес і після 14 років правління залишався популярним завдяки соціальним ініціативам.



Партія регіонів знищує українську історію, - вважають у "Свободі". 9 березня у Хмельницькому активісти обласної організації партії "Свобода" спалили прапор Партії регіонів біля пам'ятника Тарасу Шевченку.


Угода про асоціацію з Україною є одним з пріоритетів для ЄС. Навіть той факт, що події в Україні стають приводом для організації візиту президента Пета Кокса впродовж кількох годин з метою проведення переговорів з українською владою - вагоме тому підтвердження.



На минулих вихідних відбувся 20 тур української футбольної Прем'єр-ліги. Яких-небудь сенсацій у восьми поєдинках туру зафіксовано не було - всі фаворити здобули прогнозовані перемоги.


Чутки про створення двостороннього консорціуму з Росією, якому буде здана в оренду українська ГТС, а Україна у відповідь одержить зниження ціни на російський газ до 260 доларів за тисячу кубометрів, видаються достовірними.


ТОВ "Інтерплат", яка буде займатися технічною підтримкою впроваджуваних урядом касових апаратів з електронною контрольною стрічкою, належить партнерам по бізнесу міністра агрополітики Миколи Присяжнюка.



Жіноча збірна України з біатлону стала срібним призером в естафеті 4х6 км на восьмому етапі Кубка світу, який у неділю завершується у столиці зимової Олімпіади-2014 Сочі (Росія).