Вт, 2024-03-19, 09:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Останнім часом в інформаційний простір потроху вкидають думку, про те, що без парламенту взагалі можна обійтися, він, мовляв, стоїть заблокований, користі від нього ніякої, одні витрати.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



16 березня в Києві хмарно, дощ, уночі місцями невеликий сніг, удень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень -2...-4 градуси.




Розмір їх мініатюрної книжки становить лише 0,75 на 0,75 мм, а сама вона налічує 22 сторінки. Книжку назвали "Квіти чотирьох сезонів" - вона є довідником з усіх квітів і рослин Японії.



У понеділок, 11 березня, вдень, у Борзні сталась жахлива подія, про яку гомонить увесь район і не тільки. 38-річний Сергій Ярошенко порізав вагітну жінку 21-річну Оксану Циганок.




Партії "УДАР", "Батьківщина" та "Свобода" вже домовились про єдиного кандидата в мери Києва, але його ім'я стане відомим, коли оголосять вибори.




В Ірпінській міській раді під час 43-ї сесії між безпартійним депутатом Тимофієм Буслом та "УДАРівцем" Ярославом Місяцем сталася штовханина.



После того как священники организовали лыжный турнир в сутанах, многие журналисты предложили им выгодно запатентовать с помощью сайта http://www.tm-reg.ru/registraciya-tovarnogo-znaka/ как торговую марку название соревнований.



Пляма нафтопродуктів у Чорному морі біля узбережжя Одеської області повинна самоліквідуватися. Так вважає начальник відділу екологічного та радіаційного контролю в пунктах пропуску Державної екологічної інспекції з охорони довкілля.



Шевченківський районний суд Києва при перегляді справи залишив без розгляду позов нідерландської компанії "Гоойорд Б.В." до сім'ї Павличенків про їхнє виселення з прибудови до квартири і її знесення.




Експерти Ради Європи рекомендують Україні продовжити реформування системи кримінальної юстиції. Новий проект Ради Європи має сприяти підтримці цих реформ.



Голова Комітету з питань європейської інтеграції Верховної Ради України, заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря побачив підтвердження у Брюсселя враження того, що українські лідери перебувають в полоні ілюзій.