Вт, 2024-03-19, 04:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У вихідні дні зустрічати весну й проводжати зиму - з народними обрядами, театралізованими дійствами, забавами, конкурсами та частуванням - можна буде у багатьох місцях столиці.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-03-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



17 березня в Києві хмарно, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 3-5 м/с. Температура повітря вночі -8...-10 градусів, удень -1...-3 градуси.




Законопроект про створення фінансової поліції перепишуть так, щоб він не викликав настільки сильного обурення у населення і бізнесу.



Дискусія щодо основних тез документа тривала два тижні. В результаті свої підписи під документом поставили представники всіх 193 держав, що входять в організацію.



Встановлені Держмитслужбою України відомості про моторні бензини, що імпортуються в Україну протягом 2012 року, фактично збігаються з даними "Укрзалізниці", з урахуванням перехідних обсягів".



За сто днів дії нового Кримінального процесуального кодексу в Україні 500 осіб взято під домашній арешт, ні один не заарештований за поданням податкових органів, значно розвантажилися слідчі ізолятори.




На другій щорічній церемонії вручення музичної премії YUNA головні нагороди отримали Іван Дорн та Йолка.



Член парламентського комітету з питань євроінтеграції Петро Порошенко вважає, що лютий, березень та квітень є визначальними місяцями в справі євроінтеграції України.




Будівельники, які сьогодні зранку оголосили безстрокову акцію голодування, залишились після закінчення робочого дня у будівлі КМДА.



Деякі клітини крові виявилися здатними приєднуватися до нейронів у центрі апетиту в мозку і виробляти гормон BDNF, що викликає відчуття ситості, що дає змогу використовувати їх або сам гормон як засіб для зниження ваги.



Большинство людей на планете стараются беречь себя от самых разных болезней, но к сожалению иногда так случается, что без лекарств никак не обойтись.