Вт, 2024-03-19, 13:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


В наше время каждый желающий может купить все, что пожелает с помощью Интернета. Ведь благодаря специализированным сайтам можно узнать всю самую необходимую информацию о товаре, который вас интересует.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У Євпаторії пропали три івуарійських футболісти, 20-річні Бамба Мамаду і Бамба Абубакр та 19-річний Куа Роджер Ібрагім.



19 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, вранці і вдень мокрий сніг із дощем, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень +1...+3 градуси.




Порівняно з груднем 2012 року частка тих, хто не підтримує діяльність президента Віктора Януковича зросла з 44,9% до 52,7%.



У селі Уїздці Здолбунівського району Рівненської області настоятель місцевого Свято-Троїцького храму із сокирою в руках затримав 21-річного чоловіка, який намагався пограбувати церкву.



Ініціативна група у складі семи депутатів Горлівської міськради (Донецька область) стурбована ситуацією, що склалася в депутатському корпусі та міської організації Партії регіонів.



Центр Києва може в будь-який момент провалитися під землю - на Печерську може утворитися гігантська яма завширшки більш ніж 10 метрів і завглибшки до 4, заявляють столичні дигери.


Станом на ранок 18 березня до 70 населених пунктів Західної України був відсутній проїзд. Про це повідомляє прес-служба Держслужби надзвичайних ситуацій.

 

Известная всем народная артистка рассказала о том какие песни ей принесли популярность, а также о своей первой любви, почему именно она так рано вышла замуж и что молодым людям, к сожалению, помешало уберечь свою семью.





На минулих вихідних, за виключенням двобою "Металіста" і "Говерли", яке відбудеться в понеділок, відбувся 21-й тур української футбольної Прем'єр-ліги.





Акції в рамках розпочатої на минулому тижні кампанії "Вставай, Україно!" були дуже успішними.




Нинішня "Ніч опери" - друга за рахунком після першої, що відбулася в грудні минулого року, коли перед харків’янами виступили оперні співаки з Італії.