Вт, 2024-03-19, 04:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У 2012 році демократичні показники України погіршилися, вона опустилася на 80-ту позицію за індексом демократії, очоливши список країн із гібридними режимами.
Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2013-03-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


20 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі й вранці мокрий сніг, ожеледиця, налипання мокрого снігу, удень місцями невеликі опади, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +2...+4 градуси.



Як стало відомо, сталося це через ліквідацію міжвідомчого органу, який надавав товарам статус гуманітарної допомоги. Функції цього органу передали Міністерству соціальної політики.



18 травня в Києві відбудеться завершальна акція протесту опозиції "Вставай, Україно!". Про це в ефірі телеканалу ICTV 18 березня заявив народний депутат від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин.




Марсохід Curiosity, який останні кілька тижнів зазнає технічних труднощів, у неділю, 17 березня, переключився в "безпечний режим" через незначні програмні збої.




Стали відомі склади чвертьфінального протистояння серії WSB, в якому 22 березня в київському Палаці спорту, зійдуться "Українські Отамани" і "Бакинські Вогні".



Сума вливань у Донецьку область у 2012 році виявилася рекордно високою, причому такою, що регіон вийшов у лідери за обсягами поглинання бюджетних коштів.




Авіакомпанії "Візз Ейр Україна", "ЮТейр Україна" і Air Onix дістали право експлуатувати ряд повітряних ліній, на яких раніше оперував "АероСвіт", а також працюють МАУ.


Президент Віктор Янукович доручив Кабміну розробити і подати на розгляд ВР законопроект про запровадження збору на обов'язкове пенсійне страхування при купівлі валюти суб'єктами господарської діяльності за безготівковий розрахунок.



В понедельник, 18 марта, харьковский Металлист обыграл Говерлу в последнем матче 21-го тура украинской Премьер-лиги и, воспользовавшись осечкой Днепра, вышел на второе лигочемпионовское место.



Если вы любите игровые автоматы, тогда обратите внимание, что здесь на сайте video-sloti.com всегда можно совершенно бесплатно и без смс играть в самые популярные игровые автоматы