Вт, 2024-03-19, 04:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




21 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень +3...+5 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-03-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Один з кращих українських футболістів Андрій Шевченко не довго залишався без діла. Після завершення кар'єри футболіста, і невдалої кар'єри політика, Заслужений майстер спорту України і володар "Золотого м'яча" вирішив отримати тренерський диплом.




19 березня народний депутат України від Партії регіонів Сергій Кий прийшов на засідання Верховної Ради в годиниках вартістю 650 тис. доларів.


Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський дуже любить жарти про атомні бомби. Так, у 2008 році він просив Москву в ім'я добросусідських відносин не погрожувати ядерною війною частіше "одного разу на квартал".




Дах стадіону "Народовий" у Варшаві, на якому 22 березня в рамках відбору до ЧС-2014 зіграють національні збірні Польщі та України, вирішили закрити.



У Всеукраїнському об'єднанні "Свобода" заявили, що не мають жодного стосунку до розклеєних у Києві нібито від імені "Свободи" листівок антисемітського змісту.




Місця у Верховній Раді, звідки вчора представники опозиції фотографували "кнопкодавів", сьогодні заполонили помічники народних депутатів від Партії регіонів .




В Челябинской области расследуют обстоятельства гибели 8-летнего (по другим данным, 10-летнего) ребенка, ставшего жертвой нападения домашних собак.


Російський промисловий дизайнер Вадим Кібардін, що живе в Празі, створив бездротову мишу, що літає, під назвою Bat. Пристрій є комп'ютерним маніпулятором, який в робочому стані не торкається поверхні столу і висить на відстані від неї.




Олександр Єфремов чудово може розмовляти українською мовою. Але він свідомо пішов на використання російської під час свого виступу.


 

Вам нужен не дорогой, но многофункциональный пирометр? Тогда вам стоит обратить своё пристальное внимание на такую модель, как "ADA TemPro 900". Это отличный инфракрасный пирометр.