Вт, 2024-03-19, 07:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Українська сучасна література вперше представила свій павільйон на 33-му Паризькому книжковому салоні.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Открытие ресторана сегодня является очень выгодным инвестиционным проектом. Но для того чтобы получить от бизнеса максимальный доход, необходимо строго контролировать все операции, производимые в заведении.



Науковці з японської компанії Neurowear винайшли навушники Mico, які можуть стати справжньою знахідкою для меломанів. Річ у тім, що навушники можуть підбирати музику під настрій слухача.


 

Планировать самостоятельную зарубежную поездку необходимо за несколько месяцев до даты предполагаемого отъезда. Ведь чем раньше осуществляется покупка билетов и бронирование номеров в гостинице, тем дешевле это обходится.




Протягом перших 100 днів Верховної Ради на пленарні засідання припадає 20 днів, з яких лише 10 – робочі, решта 10 пішла на блокування трибуни.



Известный украинский музыкант говорит, что является заядлым кофеманом, а поэтому рад, что тут на сайте domkofe.dn.ua, ему удалось по выгодной цене приобрести надежную и качественную кофеварку.



23 березня в Києві хмарно, сильні снігопади, сильна заметіль, снігові замети, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 17-22 м/с, місцями пориви 25 м/с. Температура повітря протягом доби -4...-6 градусів.




У Києві в підземному переході під Майданом Незалежності скоєно напад на пункт обміну валют.



Результати дослідження кадрового холдингу АНКОР показали, що основна маса випускників українських вузів (54%) розраховують отримувати на першому робочому місці 2-4 тис. грн.




Киевских предпринимателей, осуществляющих торговую деятельность, за выбрасывание мусора мимо урны будут штрафовать от 850 до 1700 гривен.


Уряд України готує низку заходів з підтримання вітчизняного автопрому окрім введення мит на імпортні автомобілі. Про це під час круглого столу повідомив директор департаменту стратегічного планування розвитку економіки Мінекономрозвитку.


Корпорація "Богдан" має намір з кінця квітня поточного року відновити роботу заводу легкових автомобілів в Черкасах. При цьому до кінця року підприємство готується випустити до 15 тис. автомобілів, що на 25% більше, ніж роком раніше.




Не менш як третина цієї суми піде на ремонт і будівництво тільки в двох областях: Донецькій та Дніпропетровській.



На чемпіонаті Європи з боротьби, який цими днями проходить в Тбілісі, відразу чотири українки зуміли піднятися на п'єдестал. Таким чином, після трьох змагальних днів в скарбничці української збірної вже налічується сім медалей.




22 березня активісти по всьому світу стають на захист Карпат від забудови малими гідроелектростанціями (ГЕС).