Вт, 2024-03-19, 12:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Каменя на камені не залишили "Українські Отамани" від головного фаворита Всесвітньої серії боксу (WSB), азербайджанської команди "Бакинські Вогні".
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Україна і Молдова в січні 2013 р. показали найгірші показники зростання ВВП серед країн СНД. Про це говориться в повідомленні Держстату про основні соціально-економічних показниках країн СНД.




У Дубаї (ОАЕ) завершився етап Світової серії зі стрибків у воду, в останній день якого українці завоювали дві медалі в індивідуальних змаганнях.



24 березня в Києві хмарно, вночі сніг, вдень невеликий сніг, місцями заметіль, вітер північний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -10...-12 градусів, вдень -6...-8 градусів.


Національний музей українського народного декоративного мистецтва запрошує з 18 березня  по 28 квітня  для всіх, хто бажає поринути у таємничий світ Великодньої писанки, пропонує комплексну культурно-мистецьку програму "Зустрічаємо Великдень".


Президент Італії Джорджо Наполітано в п'ятницю 22 березня доручив сформувати новий уряд країни - цим важливим процесом займеться 61-річний лідер лівоцентристської Демократичної партії П'єр Луїджі Берсані.



Глава Пентагону Чак Хейгл підтвердив незмінність планів США щодо розміщення елементів протиракетної оборони в Польщі.



В парламент України обрано 18 представників злочинних угрупувань. Про це заявив Геннадій Москаль. "Ще не було ніколи стільки! Я десь нарахував 18. З усіх регіонів є.", - сказав він.




Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху приніс вибачення турецькому прем'єру за трагічний епізод з "Флотилією свободи".


Збірна України повернулася в боротьбу за путівку на чемпіонат світу 2014 року. Підопічні Михайла Фоменка, несподівано для букмекерів і більшості експертів, впевнено обіграли міцну збірну Польщі і піднялася на третє місце своєї відбіркової групи.