Вт, 2024-03-19, 12:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




"Если бы я никогда не делала никаких пластических операций, то была бы сегодня намного привлекательнее."
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-03-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Популярная энергоаудитор с радостью ответила на вопросы журналистов, а так же она посоветовала всем, кто желает закончить курсы sharepoint найти специализированный сайт http://training-microtest.ru.



Київська "Батьківщина" вимагає від очільника КМДА Олександра Попова пояснень щодо провальної роботи комунальних служб міста під час снігопадів 22-24 березня і подати у відставку.



25 березня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -10...-12 градусів, удень -4...-6 градусів.



У Тернопільській області відсутнє сполучення з 372 населеними пунктами, висота сніжного покриву на півночі області сягає 0,5 м, на півдні - 20 см, в інших районах - 30 см.




"Зустрінемося. Подивимося один одному в очі. Розчистим від снігу вхід в метрополітен, щоб до нас могли приїхати і молоді, і літні", - написав Усов.




Попри негоду рух залізничного транспорту не припиняється. На залізничних станціях, вокзалах, платформах та коліях працюють 50 снігоприбиральних комплексів та понад 8600 осіб.




Через сильні снігопади та хуртовини 615 населених пунктів у 9 областях України та Криму залишилися без світла.



У зв'язку зі складними погодними умовами у неділю, 24 березня, в Криму продовжено штормове попередження. В акваторіях Чорного та Азовського морів очікуються хвилі, висота яких досягне від двох до п'яти метрів.




У Москві завершилися особисті змагання серед жінок у рамках турніру "Московська шабля", які виграла українка Ольга Харлан.



Мир не без добрых людей, это подтвердилось, тогда когда четверо грязных голодных детишек, начали приходить в собор, которые просили милостиню их спросили откуда и кто они.




У Кабміні хочуть ввести збір за утилізацію зношених шин - платити будуть як за шини вантажівок, так і за гумові камери велосипедів.

 

Журналисты поинтересовались у женщины-политика, как женщине получить лидерство на работе, где подавляющее большинство работников — мужчины, на что она с радостью поделилась своим личным опытом.