Ср, 2024-04-17, 00:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У Києві з самого ранку утворилися великі затори. За даними "Яндекс.Пробки", на даний момент стоїть Борщагівська вулиця, проспект Леся Курбаса - у бік центру, вул. Вадима Гетьмана, Космонавта Комарова - в обидва боки.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-03-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




28 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -8...-10 градусів, удень 0...+2 градуси.




У селищі Чорноморське Одеської області з ПР вийшли 14 місцевих жителів, вони вступили в "Свободу". У Партії регіонів назвали такий демарш провокацією.



Вчинок 23-річної Каті і 27-річної Інни став топ-темою в соціальних мережах. Інтернет-аудиторія розділилася на дві групи: одні підтримують за хоробрість, інші засуджують за легковажність.


Парламентська асамблея Ради Європи у рамках своєї компетенції готова надати Україні необхідну допомогу для підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, але Україні необхідно пришвидшити поступ до стандартів Ради Європи.





Україна опустилася в привабливості країн з погляду інвестицій в поновлювану енергетику (ARI) на 2 позиції - до 31 місця.




Місія Міжнародного валютного Фонду (МВФ), як і планувалося, з 27 березня розпочала роботу в Україні, повідомили у київському офісі МВФ.



Повна зупинка громадського транспорту, хуртовина та сніг по коліна, люди пішки долають кілометрові відстані дорогою додому - таку сумну картину можна було спостерігати на вулицях українських міст.


Маленький городок под Львовом - Николаев, еще семь лет назад ассоциировалось лишь с цементным заводом, теперь он стал известный как место проведения ежегодного Книжной толоки. Именно поэтому накануне было решено купить стеллажи торговые для очередного ярмарка




Близько 40 відсотків укладеної суми втратять власники великих депозитів у кіпрських банках. Ще кілька днів триватиме і контроль за рухом капіталу у фінансовій і банківській системі Кіпру.



В Одесі відбувся поєдинок відбіркового раунду до чемпіонату світу 2014 року, в якому національна збірна України з деякими труднощами, але все ж обіграла збірну Молдови.