Вт, 2024-03-19, 07:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Історики відшукали темні плями на репутації найбільшого англійського поета.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-03-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Сидячий страйк оголосили співробітники служби прикордонного контролю аеропорту другого за величиною єгипетського міста Олександрія.




Всі закордонні відділення кіпрських банків - у тому числі в Україні, Росії, Румунії, Сербії й низці інших країн - будуть поступово продані.



У головному бою київського турніру "Бокс на SUPER – швидкості" інтерконтинентальний чемпіон за версією Всесвітньої боксерської федерації (WBF) в напівлегкій вазі киянин Тимур Ахундов став новим чемпіоном WBF.




"УДАР" закликав киян не йти на акції протесту, за участь у яких платять гроші.




Найкращими спортсменами України у 2012 році стали фехтувальниця Яна Шемякіна та боксер Василь Ломаченко.




1 квітня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +11...+13 градусів.




У гостросюжетному матчі 22-го туру української Прем'єр-ліги львівські "Карпати" дали бій донецькому "Шахтареві", але мінімально поступилися на своєму полі.


Апеляційний суд Мілану визнав Доменіко Дольче і Стефано Габбана винними в ухиленні від сплати податків, зобов'язавши їх виплатити штраф у розмірі 343 млн євро.




160 років тому, 30 березня 1853 року, у голландській селі Грот Зюндерр в сім'ї священика з'явився на світ Вінсент Віллем Ван Гог.



Минулої ночі, в неділю, 31 березня, Україна перейшла на літній час. О 3:00 за київським часом стрілки годинника було переведено на одну годину вперед.