Пт, 2024-03-29, 14:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Юная, но уже титулованная саблистка призналась в беседе с журналистами, что очень любит отдыхать в крымском городе Судак, отели в котором всегда просматривает и бронирует себе номера с помощью специализированного сайта gohotels.com.ua. Кроме того, она также прокомментировала, почему кроме сабли взялась и за шпагу, в частности на Универсиде
Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Відповідно до опублікованого компанією IHS iSuppli звіту, постачання нових комп'ютерів у цій країні виросло в 2012 році до 69 млн одиниць продукції, проти 66 млн одиниць у США.



3 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, вдень +23...+25 градусів.




Запеклі сутички маніфестантів з поліцією відбулися під час так званих першотравневих ходів революціонерів, які відбулися 1 травня в Берліні (Німеччина).



Україна за рівнем свободи за минулий рік поділила 131–133-є місця з Замбією і Південним Суданом серед 197 досліджених країн і територій і ледве втрималася в категорії "частково вільних".




Если вам предстоит длительный перелет из одной страны в другую, позаботьтесь о том, чтобы по прибытию чувствовать себя бодро и комфортно.



Навіть на своєму полі "Барселона" не змогла нав'язати боротьбу німецькому супернику. Господарі і близько не відродили інтригу, як це зробив мадридський "Реал" у своїй зустрічі ЛЧ з "Борусією" днем ​​раніше.



Астрономы NASA 1 мая зафиксировали мощнейший выброс вещества на Солнце. В результате в космос устремились более миллиарда тонн вещества, летящего со скоростью свыше миллиона миль в час.


Председатель фракции "Батьківщина" Арсений Яценюк заявляет, что незаконная сделка по газотранспортной системе Украины, "которая сейчас проводится то ли украинским правительством, то ли украинским президентом", будет отменена .



Влада Об'єднаних арабських еміратів поширили на іноземних туристів
заборону, яка діє у країні на носіння бікіні і облягаючих плавок. На пляжах країни вже з'явилися написи англійською мовою: "Ми закликаємо туристів дотримуватися морального кодексу і одягатися скромно"



НКРЗІ вирішила підвищити абонентську плату за користування стаціонарним телефоном у 2013 році. Так, з 1 травня тарифи підвищаться на 7% для городян і на 10% для сільських жителів.




Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов брав участь у перегонах, присвячених святкуванню дня туркменського скакуна, але впав з коня.



Лето — это тот период года, когда особо хочется выглядеть стильно и эффектно. Именно поэтому большинство современных людей в эти дни выбирает себе новую прическу, а большинство решет делать ламинирование волос