Ср, 2024-04-24, 15:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Генеральна прокуратура України припинила слідство у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня в 1996 році, в організації якого прокуратура підозрює екс-прем'єрку Юлію Тимошенко, заявив її захисник Сергій Власенко.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



14 травня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, місцями гроза, вітер північно-західний, 5-10 м/с, вдень місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +23...+25 градусів.




Відомий модельєр, заслужений діяч мистецтв Азербайджану Фахрі Халафова представила, на її погляд, найкрасивіших і стильних учасниць "Євробачення-2013".




У минулому році в Україні найпопулярнішими сумами хабарів виявилися платежі від 10 до 30 тис грн, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.




Молоді дерева на головній вулиці столиці - Хрещатику - вже потрібно лікувати. Тема висадки італійських каштанів на Хрещатику обростає новими скандальними подробицями.



У Рівному знаходиться бункер екс-рейхскомісара України, близького прихильника Адольфа Гітлера Еріка Коха. Будівля на даний момент знаходиться на балансі Рівненського міськвиконкому.




Молодий американський службовець використав комп'ютер вартістю 238 млн дол, намалювавши перший малюнок за допомогою ЕОМ.


У продукції українських виробників курячого м'яса виявлено сальмонелу і лістерію. Через це Держветфітослужба України обмежила постачання курятини в країни Митного союзу, що означає для українських компаній втрату прибутку на суму близько 10 млн дол на місяць.




Екстравагантний мільярдер Річард Бренсон виконав умови програного парі і вирядився стюардесою: поголив ноги, нафарбувався і відпрацював на рейсі компанії Air Asia.




На засіданні фракції "Батьківщина" 13 травня народні депутати вимагатимуть від лідера фракції Арсенія Яценюка виключити з фракції депутатів, які не голосували за відставку уряду.