Вт, 2024-04-16, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Опозиція може частково змінити маршрут проведення акції "Вставай, Україно!" 18 травня у Києві. Про це голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк повідомив журналістам. Він підкреслив, що влада у суботу влаштовує на Хрещатику "чи то парад, чи то шоу.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Нашими журналистами для презентов была выгодно закуплена пряжа в Донецке по выгодной цене с помощью интернет-магазина hobby-yarn.com.



Японські науковці заявляють, що їм вдалося встановити причину, з якої жінки живуть довше за чоловіків. За словами дослідників, вся річ в імунній системі організму.


Многие украинские меломанки, которые в эти дни активно следят за перипетиями песенного конкурса "Евровидения-2013", также активно покупают себе футболки по выгодной цене онлайн.




17 травня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, гроза, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +26...+28 градусів.




Після схвалення в першому читанні закону, що розширює повноваження НКРЕ, українцям слід готуватися до підвищення тарифів на світло і газ на 20-25%.




Партії "Батьківщина", "Свобода" і "УДАР" домовилися про висунення єдиних опозиційних кандидатів на повторних виборах в округах №№ 94, 132, 194, 197, 223.


Екс-капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко досить успішно перекваліфікувався на гольфіста. Легенда українського футболу виграв турнір в Англії Queenwood Golf Club, який є етапом підготовки до серії турнірів Єврочелендж-туру.



Міністра внутрішніх справ Великої Британії Терезу ​​Мей попередили про необхідність розглянути можливість пустити в країну більше східноєвропейських працівників з таких країн, як Україна і Росія.



З нагоди 64-ої річниці від дня народження всесвітньовідомого українського композитора та поета Володимира Івасюка стартував проект "Івасюк". Автори ідеї хочуть показати наскільки музика Івасюка актуальна.



У Генеральній прокуратурі України запевняють, що в них є ще достатньо свідків у справі про вбивство Євгена Щербаня. Про це зокрема сказав прокурор Олег Пушкар після завершення допиту Петра Кириченка 15 травня.



Проблеми в банківській системі Кіпру посилили переформатування списку основних інвесторів української економіки. На тлі 13-процентного зниження чистого припливу в Україну прямих іноземних інвестицій змінилася і географічна структура інвестицій.



Як стало відомо ЗМІ представники трьох опозиційних партій - "Батьківщина", "Свобода" і "УДАР" - вирішили змінити маршрут акції "Вставай, Україно!", яка пройде в суботу, 18 травня, в столиці.