Вт, 2024-04-16, 21:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Паразитичні гриби допомогли азіатському сонечку підкорити Європу й Північну Америку. З їхньою допомогою комаха заражає конкурентів, сама при цьому залишаючись неушкодженою. У людей сонечко-арлекін викликає алергію.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-05-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Українська Народна Партія (УНП) і Народний Рух України (НРУ) об'єдналися в партію "РУХ".



Непізнані підводні об'єкти стривожили Японію. Третій за останні два тижні підводний човен невідомої державної приналежності був виявлений в неділю вранці силами самооборони країни.



Поліція Британії оприлюднила причину смерті біолога Кейта Кемпбелла, що був одним з керівників групи, яка клонувала в 1996 році вівцю Доллі.



20 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +27...+29 градусів.



Парламент Бєларусі прийняв у першому читанні поправки до Трудового кодексу, які спрямовані, зокрема, проти дискримінації за віком та місцем проживання при прийомі на роботу.



19 травня в Києві мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, гроза, при грозі подекуди шквали 15-20 м/с, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +26...+28 градусів.



Президент Франції Франсуа Олланд підписав закон про легалізацію одностатевих шлюбів і усиновлення дітей гомосексуальними парами, схвалений раніше Конституційною радою.



Протягом найближчих п'яти років японський уряд надасть африканським країнам допомогу у видобуванні природних ресурсів у вигляді інвестицій на суму 200 млрд ієн (2 млрд доларів).



Українська співачка Злата Огневич посіла на конкурсі "Євробачення-2013", що завершився у шведському Мальме, 3 місце, набравши 214 балів.



Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що Печерський суд позбавив його підзахисну права особисто брати участь у допиті свідків у справі про вбивство депутата Євгена Щербаня.



Віктор Пінчук подав позов до Високого суду в Лондоні проти Геннадія Боголюбова та Ігоря Коломойського.



Віце-президент однієї з найбільших пакистанських партій - "Рух за справедливість" - Сінд Захра Хуссейн була вбита людьми, які намагалися її пограбувати.