Вт, 2024-04-23, 12:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



68,4% украинцев считают, что острой и первоочередной проблемой, стоящей перед Украиной является низкий уровень зарплат и пенсий.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Скоростной Hyundai Киев - Днепропетровск застрял в лесу недалеко от станции Пятихатки.



Прикриваючись турботою про сиріт, регіонали намагаються запровадити оподаткування дивідендів і операцій з цінними паперами та вивести із списку заборонених до приватизації підприємство в центрі Донецька.



 

Ізраїль скасував запланований візит делегації ЮНЕСКО, культурної організації ООН, до міста Єрусалим.




Щонайменше один турист загинув і ще 24 отримали поранення в понеділок у результаті падіння повітряної кулі в турецькій провінції Каппадокія.




19 травня завершилося "Євробачення" в Мальме. Злата Огнєвич посіла 3-є місце. Відразу ж після фіналу Злата вийшла до журналістів, не встигнувши поговорити з рідними.



21 травня в Києві мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, гроза, вітер південно-західний, 5-10 м/с, місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +25...+27 градусів.



Секта "Біле братство" на чолі з Мариною Цвігун, більш відомою як Марія Деві Христос, повернулася в Київ. Тепер жінка заманює адептів до секти під виглядом художниці-поетеси-співачки Вікторії Преображенської.



Група дослідників із США, Тайваню та Китаю, яка вивчала регенерацію зубів алігаторів, повідомила, що подібний процес, можливо, може бути запущений штучним способом і у людей.



Лояльні президентові Башару Асаду війська захопили на заході Сирії місто Ель-Кусайр, яке вважалося стратегічно важливим оплотом повстанців.



Цього року українські ВНЗ вперше не підвищили вартість контракту, а деякі з них навіть знизили (наприклад, КПІ). Винятком не став і КНУ ім. Т. Шевченка - там вперше не підняли ціну на жодну спеціальність.



Минулими вихідними відбувся передостанній, 29-й тур української футбольної Прем'єр-ліги.