Пт, 2024-03-29, 01:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Верховна Рада України схвалила в першому читанні законопроект про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів нападу на представників ЗМІ 18 травня у Києві.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Молочные продукты, пожалуй, одни из самых полезных продуктов. Все эти йогурты, кефиры, творожные массы, содержат большое количество полезных бактерий, которые просто необходимы человеческому организму. Но, те продукты, которые мы видим на полках наших магазинов, далеки от полезных продуктов


24 травня в Києві хмарно із проясненнями, грозові дощі, місцями сильні дощі, в окремих районах град, вітер південно-східний, 7-12 м/с, шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +20...+22 градуси.


Завершая гидравлические испытания теплосетей в части Голосеевского, Дарницкого, Печерского, Соломенского (27 мая), Подольского и Шевченковского (3 июня) районов, компания «Киевэнерго» перейдет на следующие по плану объекты.


Під час візиту президента Віктора Януковича до Дніпропетровська у вівторок в одній з пробок розгнівані далекобійники накинулися на ДАІшника, який своїм тілом перекрив рух вантажних автомобілів.


Попри заяви представників Партії регіонів, що керівники Європейського союзу не вимагають звільнення політичних в’язнів в Україні, в ЄС чітко заявили, що звільнення Юлії Тимошенко з в'язниці залишається однією з умов для підписання угоди про асоціацію України з Європейським Союзом.




Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко сказав неправду суспільству і, керуючись нормами етики та офіцерської честі, має добровільно подати у відставку.




Комітет з питань регламенту Верховної Ради не затвердив проект постанови про створення слідчої комісії з розслідування подій 18 травня в Києві.




Звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко з-за грат залишається однією з умов для підписання угоди про асоціацію України з Європейським Союзом.




У США засуджують напад на журналістів у Києві 18 травня під час мирних мітингів і закликають українську владу до ретельного розслідування інциденту, зокрема бездіяльності міліції.



П’ятий Фестиваль патріотичної пісні в Україні "Рутенія" (пам’яті Костянтина Єрофеєва) відбудеться в рамках Днів Києва 25-26 травня 2013 року, на відкритих майданчиках міста.