Сб, 2024-04-20, 03:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



"Більшості не було в залі. Вони ледве нашкрябували по 200 голосів, - це в кращому випадку. Сьогодні деяких людей навіть з Бразилії чартерами привозили. І привезли.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Верховна Рада проголосувала за основу та в цілому за проект закону щодо оформлення боргів у 2013 році фінансовими казначейськими векселями.




5 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +30...+32 градуси.


Райцентр на Миколаївщині привернув увагу всієї країни. У невеликій Врадіївці разом зійшлися всі больові точки: міліцейське свавілля, прокурорська байдужість, кумівство, заступництво і очевидна беззахисність простої людини.

Зустріч міністрів фінансів у Брюсселі тривала понад сім годин, компромісу досягли в ніч на четвер, 27 червня. Нові правила передбачають, що у майбутньому кризові банки рятуватимуть власними коштами насамперед їхні власники.




Опозиціонери на чолі зі своїми лідерами залишилися біля трибуни, з якої виступає голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.




Українки частіше відкладають гроші на "чорний день", непередбачувані витрати, відпочинок та ремонт і керуються принципом "подумати двічі, перш ніж щось придбати".



Донецький "Шахтар" програв "Спартаку" у Москві. Якщо у поєдинку у Донецьку "гірники" мали беззеперечну перевагу, але не змогли її втілити у забитий м'яч, то на стадіоні імені Стрєльцова таких шансів суперник не дав.


Громадські організації закликають українське суспільство самоорганізуватися для захисту своїх законних прав. Такий заклик висловив на прес-конференції голова Громадянського конституційного конгресу Юрій Збітнєв




У Києві, на НСК "Олімпійський", відбувся поєдинок третього туру Об'єднаного кубка між місцевим "Динамо" і пітерським "Зенітом".