Пт, 2024-04-19, 17:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Многие активные футбольные фанаты и прогнозисты, которые с помощью ресурса sportstavka.com не плохо зарабатывают на ставках, непременно узнают этого бывшего футболиста "Динамо". Собственно говоря, вашему вниманию интервью с футбольным экспертом и бывавшим футболистом Леоненко.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

 

 

Автомобиль является одним из самых незаменимых атрибутов современной жизни. Личное авто привносит в жизнь человека больше комфорта и удобства.




Олег Тягнибок, схопившись зі свого місця, підбіг до президії і почав кричати ведучому засідання Володимиру Рибаку: "Бухають! У що ви парламент перетворили?"



У Києві протягом трьох останніх років збільшилась кількість людей, які вкорочують собі віку. Про це свідчать дані головного управління МВС.




Верховна Рада 4 липня схвалила свій кошторис на цей рік. Голова парламенту Володимир Рибак виніс це питання на голосування без обговорення.




Експертна комісія Національного олімпійського комітету (НОК) визнала найкращою спортсменкою червня в Україні легкоатлетку Олесю Повх.


Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера заявив, що засуджені особи мають право балотуватися на посаду президента України, оскільки Конституція України цього не забороняє, а от балотуватися в народні депутати з непогашеною судимістю - не можна.



Руководитель высшего учебного заведения поведал журналистам об основных проблемах современной высшей школы.



Україна посіла 136-те місце в рейтингу Світового банку найбагатших країн за рівнем валового доходу на душу населення. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі Світового банку.




Украинский прыгун в высоту Богдан Бондаренко, выигравший 8–й этап Бриллиантовой лиги, после победного прыжка не скрывал эмоций.




Президент Федерации футбола Украины (ФФУ) Анатолий Коньков заявил, что украинские клубы не будут участвовать в Объединенном чемпионате.


6 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, удень +30...+32 градуси.



Бізнесмен і політик Петро Порошенко, а донедавна й один з двох найбільших акціонерів UMH Group, яка видає журнал "Корреспондент", в інтерв'ю виданню прокоментував ситуацію з продажем Сергію Курченку.

 

Нещодавно гурт "Друга ріка" презентував кліп на пісню "Назавжди", або "Нанамана". У відео, яке, до речі, зняли менше, ніж за годину, музиканти з'являються у міліцейській формі.



Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вважає недоцільною свою відставку у зв'язку зі зґвалтуванням міліціонерами жінки у Врадіївці.



Єгипетські ісламісти в п'ятницю, 5 липня, здійснили атаку на блокпост сил безпеки в провінції Північний Синай, в результаті загинув один солдат, дві людини отримали поранення.



5 липня, за розкладом роботи Верховної Ради, останній пленарний день другої сесії. Напередодні депутати і працювали до ночі, й блокували трибуну, й ухвалювали закони, які опозиція різко критикувала.



Как показывает практика, услуги грузоперевозки Киев потребляет в больших объёмах. Такая тенденция в транспортной сфере вызвана постоянным ростом населения в столице.