Чт, 2024-03-28, 12:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




9 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, удень +26...+28 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-07-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Мукачеві замалювали фарбою усі білборди з закликом до президента віддати громаді міста 24 мільйони гривень, заблоковані казначейством.



Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко виступає за реформування системи освіти.



Київське "Динамо" вдруге на Об'єднаному кубку здолало свого найпринциповішого суперника ще з часів СРСР - московський "Спартак".



У плазмі Сонця постійно спалахують "іскри" - дуже потужні викиди енергії.



В опозиції вірять, що міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко прагне почати реформи у правоохоронних органах. Про це 7 липня заявив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Микола Катеринчук.



У Костянтинівському районі Донецької області невідомі побили депутата райради від Партії регіонів Олександра Аксьонова, який від отриманих травм помер у лікарні.



Вранці 7 липня в місті Бодх-Гая на північному сході Індії стався теракт. Влада доручила узяти під охорону всі святі буддистські місця в країні.

 

Двоє невідомих у суботу посеред дня напали на колишнього головного психіатра Служби безпеки України, полковника у відставці Олександра Матюху.



З пропозицією про створення посади міністра фінансів єврозони виступив міністр економіки Франції Пьєр Московічі.



Мітинги противників і прихильників поваленого президента Мухаммеда Мурсі проходять в єгипетських курортних містах Хургада і Шарм-еш-Шейх, в них введено підвищені заходи безпеки.