Ср, 2024-04-24, 19:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає події у Врадіївці ознакою того, що закінчується ціла епоха.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Министр налогов и сборов Александр Клименко заявил, что вопрос  к системе Вебмани, работа которой была некоторое время заблокирована, а в киевском офисе проводились обыски, у налоговиков остались.



Приравнивание загородных домов и дач к квартирам и жилым домам даст возможность учитывать их площадь для взимания налога на недвижимость, налога на роскошь и налога на доходы арендодателей.


Третій змагальний день на XII Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в Утрехті став для української збірної багатий на медалі.


Определенная часть людей для себя давно уже сделала вывод - отдыхать за границей дешевле для кошелька и значительно спокойнее для нервов. Единственная трудность - это получение визы в те страны, куда она необходима.



Депутаты горсовета Севастополя выделили часть набережной Назукина в Балаклаве компании, аффилированной со старшим сыном Президента Украины Александром Януковичем.




Компания ООО "ФРЕШ ЭКСПОРТ ЛТД" получила право на приобретение земли под легендарным "Привозом". "За" продажу рынка проголосовали 83 депутата.


Народный депутат от ВО «Свобода» Ирина Фарион не в восторге от перспективы вступления Украины в Евросоюз. Кроме того, она допускает, что страны ЕС объединились только ради интересов большого капитала.




19 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +27...+29 градусів.



Міністерство освіти і науки підтримало ініціативу Анатолія Могильова про перенесення початку навчального року для студентів кримських вузів на початок жовтня.



Херсонські комуністи заблокували вихід з будівлі, де депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон презентувала свою книгу "Мовна норма: знищення, пошук, віднова".



Католикос-патріарх Грузії Ілля ІІ 23-30 липня відвідає Москву, Київ і Мінськ у зв’язку зі святкуванням Дня хрещення Русі.



В Азовському морі в середу ввечері, 17 липня, перекинувся човен з українськими моряками при гонитві за ними російських прикордонників.



"Сьогодні вийшли на мене та ще одного побратима із авторитетних націоналістичних рухів в Україні представники владних структур.



Співробітники Державної податкової інспекції у Деснянському районі Києва (ДПІ) виявили на кешуючих серверах популярної соціальної мережі "Вконтакте", вилучених в кінці червня, дитячу порнографію.



Як показали нові дослідження, хорошим способом розв'язати складну задачу або знайти відповідь на запитання є склянка звичайної води.



Ленінський суд Кірова (Росія) визнав винними Олексія Навального і Петра Офіцерова у розкраданні продукції підприємства "Кировлес". Суд почав оголошувати вирок Навальному і Офіцерову вранці в четвер, 18 липня.