Сб, 2024-04-20, 01:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Трьох соратників колишнього прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі визнали винними в тому, що вони поставляли повій для вечірок на його віллі.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-07-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У місті Кидал на півночі Малі спалахнули запеклі сутички між повстанцями з племені туарегів і прихильниками чинної влади. Принаймні одна людина загинула.



Міжнародна організація Freedom House закликає український уряд провести повне розслідування заяв про побиття журналістів "5 каналу" міліцією під час розгону акції на Майдані Незалежності.



Исламские богословы и племенные лидеры пакистанской провинции Хайбер-Пахтунхва запретили женщинам совершать покупки в отсутствие родственников-мужчин.





Полный комплект наград чемпионата Европы (U-23) по велоспорту на шоссе собрала Украина .



"Чтобы грабить недра так масштабно и нагло нужна не просто крыша - нужны очень серьезные связи на самом верху. Чтобы никакие жалобы не действовали, и везде всегда включался зеленый свет.


На IV Одесском международном фестивале лучшим украинским короткометражным фильмом признали кинофильм «Дорога» Максима Ксенды. Создатель фильма получил награду фестиваля «Золотой Дюк» и денежный приз - 10 тысяч гривен.



Предположительно, взрыв произошел в третьем терминале аэропорта в зале прибытия. По сообщениям очевидцев, бомбу, укрепленную на теле, привел в действие человек в инвалидной коляске.


З 1 липня 45 чорнобильців зі Спілки інвалідів чорнобильської трагедії Святошинського району столиці безстроково страйкують під Кабміном. Вони просять виплати пенсій, які затримують, та видачі квартир, які простоюють недобудовані у довгобудах.



21 липня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями грози, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +20...+22 градуси.



Нігерія, Сальвадор і ПАР виявилися найбільш депресивними в списку з 74 найбільш схильних до стресу країн, підготовленим агентством Bloomberg, пише Zhytlo NEWS.