Чт, 2024-03-28, 15:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Граждане Украины, которые приезжают в Польшу на сезонные работы по сбору фруктов, могут ежемесячно зарабатывать около 700 евро.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-07-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Народный депутат Украины из фракции ВО «Свобода» Ирина Фарион считает, что президент Российской Федерации Владимир Путин не имеет никакого отношения к празднику Крещения Руси.


25 июля в Осиеке (Хорватия) продолжается чемпионат Европы по стрельбе из малокалиберного оружия. В соревнованиях женщин по стрельбе стрельбе из малокалиберной винтовки с дистанции 50 м из положения лежа украинки завоевали два золота.




Настоятель Киево-Печерской лавры Павел (Лебедь), одновременно депутат Киевсовета от Партии регионов, на днях сделал ряд сенсационных заявлений.



У столичних тролейбусах з'явилися відеокамери. За їхньою допомогою водії тепер стежать за буйними пасажирами, відстежують кишенькових злодіїв і тих, хто залишився на підніжці, аби їх не затиснуло дверима.




На полігоні під Києвом відбулися успішні випробування нової вітчизняної розробки - протитанкового ракетного комплексу (ПТРК) "Корсар", який не має аналогів у світі.



26 липня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.



В Іспанії швидкісний пасажирський потяг зійшов з рейок на під'їзді до вокзалу адміністративного центру Галісії - Сантьяго-де-Компостела. Кілька вагонів перекинулися, наїхавши один на одного.




Київ вирішив приєднатися до торговельних консультацій між Росією і найбільшими державами-автовиробниками, як-от ЄС, США і Японія.


Президент Бєларусі Олександр Лукашенко не приїде до Києва на святкування 1025-річчя Хрещення Київської Русі, на якому будуть присутні, окрім Віктора Януковича, президенти Росії Володимир Путін, Молдови Ніколає Тімофті та Сербії Томіслав Ніколич.