Пт, 2024-03-29, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


76% населення України бажає поглиблення економічної співпраці з Євросоюзом. Про це свідчать результати соціального опитування «Барометр сусідства ЄС».
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-07-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Заместитель председателя фракции «Всеукраинское объединение «Свобода» в Верховной Раде Юрий Сиротюк считает возможным законное проведение акции протеста против приезда Президента России Владимира Путина и патриарха Московского.



В четвертьфинале турнира WTA в Баку украинская теннисистка Элина Свитолина в двух партиях обыграла вторую ракетку турнира хорватку Донну Векич: 6:2 6:3.




Сегодня в Тунисе проходит всеобщая забастовка. Поводом для нее стало убийство одного из лидеров оппозиции Мохаммеда аль-Брахми.



27 липня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.


На фото, яке я зробив вчора, видно все, що було зображено: Ірина Крашкова, зґвалтована міліціонерами у Врадіївці, власне міліціонери в котлі - чорнобильському реакторі, на задньому плані горить також і сама атомна станція.




Прокуратура Єгипту висунула офіційні звинувачення проти поваленого Президента Мохаммеда Мурсі, проти якого раніше в липні було порушено кримінальну справу.


Українцям радять прийти до Володимирської гірки у Києві на святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі не з президентами п'яти держав та главою РПЦ Кирилом, а пізніше — разом з урочистою хресною ходою, організованою УПЦ КП.



Кількість шкідливих програм (шкідливих вірусів) на мобільних пристроях в Україні у другому кварталі 2013 року зросла майже в 5,9 раза порівняно з першим кварталом, що зробило країну лідером за цим показником у світі.


О предстоящем матче евротурнира напоминали разве что редкие афиши и большой билборд на пугающем своей пустотой пятачке перед центральными воротами стадиона «Зимбру».