Чт, 2024-04-18, 23:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Дебютувати у Лізі чемпіонів харківський "Металіст" буде без своїх лідерів - Клейтона Шав'єра і Олександра Горяїнова.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Внефракционный Олег Ляшко не исключает, что ректора Национального университета государственной налоговой службы, экс-нардепа Петра Мельника «слили».



Віктора Федоровича не сприймають як серйозного політика ні на Заході, ні на Сході. Зустрічі з ним ігнорують на найвищому рівні як представники європейської спільноти, так і - Російської Федерації.




30 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, вдень +29...+31 градус.


«Янукович снова решил устроить новые дела против Тимошенко. Сейчас следователи ручной прокуратуры требуют выдачи из Венгрии бывшего народного депутата Александра Шепелева для фабрикации дела против Юлии Тимошенко».



КМУ прийняв законопроект "Про внесення змін до Закону України "Про нотаріат", яким передбачається визначити чіткий перелік і розміри плати за надання нотаріусами послуг правового та технічного характеру.


Экс-президенты Польши Александр Квасьневский и европарламента Пэт Кокс, больше года мониторящие ситуацию с соблюдением Украиной обязательств перед Евросоюзом, будут находиться в Киеве и Харькове в течение трех дней.




При обыске в кабинете ректора Налоговой академии Петра Мельника, которого 27 июля задержали по подозрению в получении взятки, нашли 30 тыс. долларов.


Клубні журналісти  стверджували, що «Севастополь» приєднався до табору постачальників очками "гірників” де вже є такі команди як маріупольський "Іллічівець”, донецький «Металург» і луганська "Зоря”.



Российская санитарная служба ввела запрет на поставки в Россию продукции компании «Рошен» - одного из крупнейших производителей кондитерских изделий в Украине.



Новий вид паразитичних ос, які використовують бабок як повітряний транспорт, ентомологи виявили на Тайвані.Оси чекають, коли бабки відкладуть яйця, і після цього заражають їх.



На півдні Італії пасажирський автобус впав з обриву. Загинули, за останніми даними, не менше 36 осіб. Ще 11 поранено. Водій автобуса загинув.



Ректора Національного університету державної податкової служби, екс-нардепа від Партії регіонів Петра Мельника, затриманого в суботу, 27 липня, під час отримання хабара, госпіталізували.