Чт, 2024-03-28, 16:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Україна, отримавши державну самостійність і успадкувавши багатий ресурсно-виробничий потенціал, не виявила здібності не тільки розвиватися, але хоча б зберегти економіку, не в змозі вона побудувати нову життєздатну державу і відстояти свій суверенітет.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Бас-гітарист групи Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф вибачився перед українцями за історію з державним прапором.



У липні динаміка продажів автомобілів скоротилася на 15,5% порівняно з аналогічним періодом минуло року, що говорить про те, що в другій чверті року падіння продовжилося.



В кінці літа Київ можуть скувати гігантські затори, оскільки дорожники не встигають завершити ремонтні роботи до повернення жителів столиці з відпусток.



В результаті зіткнення порома з суховантажем на Філіппінах загинули, за останніми даними, 26 людей, 215 вважаються зниклими безвісти.



Бразильський захисник Родріго, який зараз захищає кольори клубу "Гояс", може повернутися в київське "Динамо". Про це у своєму блозі повідомив бразильський журналіст Андре Родрігес, посилаючись на слова самого футболіста.



На небі у сузір'ї Дельфіна з'явилася найяскравіша з 1999 року нова зірка.За інформацією Центрального бюро астрономічних телеграм, першим нову виявив японський астроном Коічі Ітагакі (Koichi Itagaki).



Кількість прихильників незалежності України за останні два роки суттєво зросла. Якби референдум про незалежність України проводився у 2013 році, за неї проголосував був 61% громадян.



Цукерки фірми Roshen можуть потрапляти на російський ринок через Бєларусь і Казахстан. Про це в інтерв'ю "Главкому" розповів заступник директора Інституту країн СНД Володимир Жарихін.