Ср, 2024-04-24, 01:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Вчора, 31 грудня, колишній власник і президент харківського футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський з групою компаній "DCH" придбав іншу команду - запорізький "Металург".
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



З нагоди 104-ї річниці з дня народження лідера Організації українських націоналістів (ОУН) Степана Бандери ВО "Свобода" готується провести в українських містах ходу з факелами та автопробіг.




2 січня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +1...+3 градуси.



Останню новорічну промову, яка транслювалася по радіо і телебаченню, у 1994 році виголосив дід нинішнього лідера Кім Ір Сен. Його син і батько Кім Чен Ина - Кім Чен Ір - обмежувався письмовими привітаннями.



Активісти Харківської обласної організації "Батьківщини" зустріли Новий рік біля лікарні "Укрзалізниці", де перебуває колишній прем’єр-міністр, голова партії Юлія Тимошенко.



Рятувальники виявили, що крижина площею приблизно 5 га відкололася і знаходилася на відстані 100 м від берега і поступово віддалялася. У ході рятувальної операції з крижини було врятовано 17 осіб.




Сьогодні, 1 січня, в Україні набувають чинності положення двох кодексів, 52 законів, 36 актів уряду та одного указу президента України.




У тисняві біля стадіону в найбільшому місті Кот-д'Івуару Абіджані загинули не менше 60 осіб.




Згідно зі змінами у законодавстві в Украні запроваджується новий податок - на нерухомість.




Новий власник футбольного клубу "Металіст" Сергій Курченко заявив про продовження співпраці з тренером та адміністраторами команди і окреслив стратегію розвитку ФК.




В рамках опроса «Год 2012 в оценках экспертов» Фонд «Демократические инициативы» опросил 50 экспертов.