Чт, 2024-04-25, 10:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Известный шоумен очень рад, что качественные
услуги регистрации предприятий в Украине можно заказать на сайте lccfortis.com.ua. Собственно говоря, когда ему нужна была регистрация своей фирмы, то именно данный сайт ему и помог.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Комісія Сполучених Штатів Америки з безпеки і співробітництва в Європі (Гельсінкська комісія) закликає президента України Віктора Януковича звільнити ув’язнених лідерів опозиції.



11 січня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледь, удень слабка ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7...-9 градусів, удень 0...-2 градуси.



Депутатів від Партії регіонів зобов'язали голосувати за тих колег, які в четвер, 10 січня, відсутні в сесійній залі. Про це свідчить документ, який LB.ua зафіксував у Верховній Раді.


 

Негоду, що впала на Ліван, Сирію, Йорданію, Туреччину та Ізраїль, метеорологи називають найсильнішою за останні 20 років. Вона вже забрала життя не менше 17 осіб.




Низка держустанов уклали угоди з місцевими облгазами на постачання газу за цінами, які значно перевищують звичайний рівень.



Кожна з віз була видана для роботи в Польщі, однак жоден іноземець не планував її дотримуватися. Затриманих очікує процедура примусового виселення й покарання за злочин.



Депутат Андрій Шевченко не може потрапити на засідання Верховної Ради у четвер (10 січня), бо опинився серед пасажирів, які застрягли у Бангкоку через відкладення рейсу "АероСвіту".



У суботу, 12 січня, захисники тварин пікетуватимуть столичний ТЦ "Ocean Plaza", який заради розваги своїх гостей помістив живу акулу в акваріум, де вона не може нормально існувати.



 

У Севастополі скоєно збройний напад на продуктовий магазин, міліція по гарячих слідах затримала 23-річного і 21-річного зловмисників.


8 січня Тимошенко оголосила акцію громадянської непокори й сповістила про це у відкритому листі. У своєму листі Тимошенко заявила, що не повернеться в тюремну палату, поки там не буде знято відеокамери спостереження.