Пт, 2024-03-29, 08:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Предстоятель Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) як християнин стривожений тим, що грубий тиск або груба сила стає прийнятним засобом для вирішення державних, громадських і політичних проблем в Україні.
Останні Релігійні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




З ними багато хто пов'язував надії на оновлення українського парламенту. За їхніми виборчими кампаніями уважно слідкували медіа.



Дослідницький підрозділ Microsoft працює над навігаційною технологією, яка повинна мінімізувати енерговитрати пристроїв, що намагаються визначити власне місце розташування, за рахунок "підвантаження" гео
логічних даних, що зберігаються в "хмарі"



13 січня в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі -8 ... -10 градусів, удень -4. .. -6 градусів.




Щонайменше 29 осіб загинули і 12 отримали поранення, коли автобус впав з висоти 600 метрів на гірській трасі в південно-західній частині Непалу.



Різновид пташиного грипу, який виявили індонезійські вчені в кінці минулого року, поширюється серед качок і вже стала причиною загибелі сотень тисяч цих тварин в Індонезії.





Ізраїльські військові застрелили одного палестинця й серйозно поранили іншого поблизу загородження на півночі сектора Газа.





Кабінет міністрів затвердив порядок підтвердження факту народження дитини поза установою охорони здоров'я



Классный руководитель в медицинском училище создала сайт о своих выпускниках, а раскрутить его и сделать популярным помогла оптимизация сайтов под поисковые системы, осуществления которой доверила настоящим профессионалам из alaev.info



Рішення Франції про військову допомогу своїй колишній колонії вже підтримали Велика Британія, Німеччина, а також організація Африканський союз. У Малі введено режим надзвичайного стану.




Російський кінорежисер Микита Михалков почав знімати в Одесі сцени свого нового фільму "Сонячний удар".



Станція київського метро "Золоті ворота" за версією британської газети "Daily Telegraph" увійшла до списку із 22 найкрасивіших станцій метрополітену Європи.


По сусідству з санаторієм імені Боброва знаходиться розкішна дача Медведчука.На цій дачі влітку 2012 року приймали російського президента Володимира Путіна, який є хрещеним батьком дочки Медведчука і Оксани Марченко.