Пт, 2024-03-29, 11:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В интервью Эдита Пьеха призналась, что очень любит игрушки и подарки, однако сразу же припомнила историю, к которой был причастен ее третий муж.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Известная бизнес-леди рассказала, что в студенческие годы они с мужем всегда находили себе ежедневные подработки.




В наше время работа в Интернете стала обычным делом, а вот больше прочитать о ее вариантах можно на сайте webtrafff.ru.

 

После того, как женская часть редакции получила долгожданный новый Орифлейм Украина каталог продукции, наша журналистка посплетничала на любовные темы со звездой современной эстрады Эдитой Пьехой.




Михайло Горинь - відомий український дисидент, правозахисник і політв'язень, - помер вночі 13 січня 2013 на 83-му році життя.



14 січня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м / с, температура повітря вночі -12 ... -14 градусів, удень -7 ... -9 градусів.





Поет Євген Євтушенко відзначив  80-річний ювілей.



Не встигли в Індії судити злочинців, що зґвалтували дівчину в Нью-Делі, як в іншому штаті було вчинено аналогічний злочин. У суботу семеро чоловіків зґвалтували 29-річну жінку.



Вкотре в Афганістані мирні жителі загинули від рук миротворців. Авіація міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані (ISAF) у неділю ранком розбомбардувала мечеть.



Через смог, що навис над Пекіном, забруднення повітря в китайській столиці досягло небезпечного для здоров'я рівня. Людям похилого віку й дітям рекомендовано не виходити на вулицю.



Тисячі українців не можуть знайти роботу на Батьківщині і не вірять у те, що їхнє життя може покращитися. Причому, песимістичні настрої серед громадян зростають з кожним роком.



Известный белорусский общественный деятель, который недавно выгодно взял себе в аренду недвижимость на побережье Испании с помощью сайта costaprestige.com, рассказал о современной Беларуси и ее жителях.


У результаті сходу зсуву в південному Китаї загинули 46 осіб. У п'ятницю, 11 січня, зсув повністю накрив село з 16 селянських дворів в гірському районі повіту Чженьсюн південній китайській провінції Юньнань.




Последние маркетинговые исследования свидетельствуют о популярности журнала, который редактирует известный писатель и поэт, а поэтому журналисты спросили его, что больше всего в работе с журналом запомнилось.




Податківці пояснили, що якщо у власності є два об'єкти житлової нерухомості, за один потрібно буде заплатити.




Согласно декларации заработная плата и другие выплаты и награды на условиях трудового или гражданско-правового договора составили 1,5 миллиона гривен.



Депутати Верховної Ради України через закон про бюджет на 2013 рік повернули собі пільги. Це автоматично тягне за собою фінансування VIP-гарантій трудових прав народних депутатів.