Чт, 2024-03-28, 13:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

 

 

Для музея Пинзеля была осуществлена покупка осветительных приборов по выгодной цене, однако по мнению многих жителей города здание музея находится не в лучшем состоянии.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Крыша протекает, карнизы падают. И это здание, куда должны вернуться скульптуры гениального мастера.




В последние годы все большее количество украинцев отправляется на заработки по миру. В то же время, жители Российской Федерации, например, города Москвы привыкли к комфорту.



Новим проектом некомерційного фонду Wikimedia Foundation, який підтримує роботу найбільшої онлайн-енциклопедії Вікіпедія, став проект про подорожі Wikivoyage (у російській версії - Вікігід).



Поки депутати голосуватимуть чужими картками, годі домогтися змін у країні. Щоб припинити практику "піанізму" в парламенті партія "УДАР" виробила план дій, який складається з 5 пунктів.



15 січня в Києві хмарно, без істотних опадів, уночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -10...-12 градусів, удень 0...+2 градуси.




Рада Безпеки ООН проведе в понеділок увечері екстрене засідання щодо ситуації в Малі. Зараз гуманітарна ситуація в Малі близька до катастрофи.



З понеділка, 14 січня, громадяни Куби можуть виїжджати за кордон, не отримуючи для цього спеціального дозволу влади.




Сім тисяч осіб на автобусах, машинах і вантажівках з теологом й проповідником Тахірулом Кадрі на чолі виступили з міста Лахор .




У січні-листопаді 2012 року імпорт товарів перевищив експорт на 13,776 млрд доларів. Про це йдеться в повідомленні Держстату.



Компрадорство (від іспанського comprador - "покупець") - політична практика, орієнтована на адаптацію національної економіки для обслуговування чужих корпоративних інтересів.




Україна і Євросоюз зацікавлені у створенні тристороннього консорціуму з управління українською газотранспортною системою за участю України, ЄС і Росії.



Запорожские футбольные болельщики провели протестную ходу по центральному проспекту города.



Близько 130 художніх і документальних фільмів режисерів з майже 40 країн увійшли в програму міжнародного кінофестивалю TIFF, який відкривається в понеділок у північно-норвезькому місті Тромсе




У жіночій частині п'ятого етапу Кубка світу з біатлону у Рупольдингу (Німеччина) українка Віта Семеренко посіла четверте місце.



В Ізраїлі завершуються клінічні випробування приладу інфрачервоного випромінювання, у світлі променів якого можна побачити злоякісно змінені клітини, які знаходяться в крові людини.



На січневій сесії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) українська опозиція найпевніше не отримає широкого представництва, оскільки Верховна Рада не поновила складу своєї делегації в ПАРЄ.