Пт, 2024-03-29, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




52-річний фахівець заявив, що більш не хоче займатися будь-якою діяльністю, пов'язаною з футболом. За словами Марадони, йому огидно те, що відбувається у футболі.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-01-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


17 січня в Києві хмарно, уночі невеликий дощ із мокрим снігом, удень невеликий дощ, туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби +1...+3 градуси.



Політологи вважають, що Європейський суд з прав людини просто змушений буде ухвалити рішення у справі колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко на її користь.



Андрій Данилко, більш відомий своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, зовсім нещодавно здійснив одну цікаву покупку. На аукціоні Coys of Kensington, артист в Бірмінгемі купив Rolls-Royce Фредді Мерк'юрі.



Світовий банк погіршив прогноз зростання української економіки у 2013 році з 3,8% до 2,2%, а у 2014 - з 4,0% до 3,2%. Про це йдеться в новій доповіді Світового банку "Глобальні економічні перспективи, січень 2013 рік"



Напередодні Нового року режисер Роман Віктюк став жертвою шахраїв. 76-річний режисер отримав на свій телефон sms-повідомлення з короткого номера, нібито відправлене йому його банком.




Під Кабміном у середу, 16 січня, відбувся мітинг профспілок залізничників з вимогою підвищення заробітної плати. На мітинг зібралися близько 100 представників.



Активы находящегося в процессе банкротства АвиаСвита перейдут авиакомпании "Международные авиалинии Украины”, а долги останутся кредиторам.



На Могильовщині Олег Евзрезов - перший, хто наважився публічно вимагати заміни строкової військової служби на альтернативну цивільну службу.



Порядок оформлення свідоцтва платника податку -"спрощенця", а також внесення змін до чинних свідоцтв більше не вимагає додаткових довідок, дозволів і договорів – тільки відповідну заяву.




З 24 до 30 січня у Культурному центрі "Кінотеатр "Київ" відбудеться фестиваль "Вечори французького кіно".