Чт, 2024-03-28, 23:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Софья Николаевна продает на базаре молочные продукты, чтобы на вырученные деньги ее сыновья получили высшее образование.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-01-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




22 січня столичні жителі відзначатимуть День Соборності та річницю з дня проголошення Незалежності України, об'єднавши два береги Дніпра "живим" ланцюгом.




22 січня в Києві хмарно, сніг, мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень -1...+1 градус.



Известный украинский певец, закончивший курсы английского на Мальте благодаря сайту nstravel.com.ua, поведал журналистам специфику празднования в его певчей семье различных праздников.



Молодой, талантливый, успешный, привлекательный ... Речь идет об украинском певце Василии Бондарчуке. Однако из всех своих достижений крупнейшим и самым ценным он считает семью.



У понеділок, 21 січня, у Вірменії офіційно стартувала кампанія з виборів президента. Один з кандидатів, політолог і директор "Радіо-ай" Андреас Гукасян при цьому оголосив голодування.




Сковорідка не поцілила в 67-річного шведа, але ковбаски досягли своєї мети.



На даний момент екс-держсекретар США Кондоліза Райс, яка пропрацювала на цій посаді з 2005 по 2009 рік, викладає політологію в Стенфордському університеті.




Сучасні індіанці, що населяють Центральну Америку, використовують схожі камінці в шаманських ритуалах і для лікування хвороб.




"Газпром" перешкоджає ухваленню рішення з словацькою газотранспортною компанією про транспортування газу в Україну.


Несли вінки від "далекосхідників", "ставропольців", "Електросталі", "братви з Казахстану", "самарських бродяг", "курдського народу" і "єзидів". Курдський авторитет Садко поклав до могили розкішний вінок з білих троянд з написом "Великому патріарху злодійського світу".



В наше время многие люди комплексуют из-за своего лишнего веса, однако, часто им помогает психолог, который раз и навсегда лишает их комплексов и заставляет полюбить себя



"Юристи пояснили мені - якщо держбюджет не передбачатиме коштів на фінансування програми, тоді всі претензії банку будуть до мене, бо я позичальник за договором, і мені доведеться платити не 3% річних, а всі 16%".




Низка українських націоналістичних організацій провели у центрі Києва акцію під гаслом "Соборну Україну – в соборну Європу".