Пт, 2024-04-19, 17:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Правоохоронні органи Литви заморозили кошти на рахунках у рамках розслідування справи про розкрадання бюджетних грошей, яку розкрив юрист британського фонду Hermitage Capital Сергій Магнітський.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-01-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Щорічна  літературна премія "Національний бестселер" відкрила в понеділок 13-й сезон і пропонує номінантам висунути на конкурс один прозовий твір, який має, на їхню думку, потенціал інтелектуального бестселера.




23 січня в Києві хмарно, сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -8...-10 градусів, удень -5...-7 градусів.



Унікальне відкриття: пензенські аграрії вивели білий сорт сочевиці. Агрономічний семінар провели в Пензі в четвер, 17 січня.



Інвестори не хочуть вкладати свої інвестиції в країну, де судова система не є незалежною, і це заважає економічному розвитку країни. Про це сказав посол Швейцарії в Україні Крістіан Шьоненбергер.




Влада Кот-д'Івуара повідомила, що озброєні люди захопили танкер в районі фінансової столиці країни Абіджана.



Влада бразильського міста Кампу-Гранді ввела надзвичайний стан через спалах лихоманки денге. Число хворих до теперішнього часу перевищило дев'ять тисяч осіб, загинули двоє.



У Страсбурзі, де в понеділок, 21 січня, відкрилася зимова сесія Парламентської асамблеї Ради Європи, виступив Михайло Саакашвілі - вперше від 2004 року і востаннє як президент Грузії.




Податок на нерухоме майно, який набув чинності з 1 січня 2013 року, можуть замінити на податок на багатство і предмети розкоші.



"Все більше навантаження з обслуговування українських боргів зумовлене продовженням політики життя в борг, що потребує все більших обсягів позик для покриття видатків бюджету".



"Укртрансгаз" за результатами тендеру уклало угоду з "Зангас-НГС" на ремонт магістрального газопроводу "Уренгой-Помари-Ужгород".



Першими відчути на собі нові ціни на комуналку можуть люди з високим рівнем офіційного заробітку і великою житловою площею, але й інших категорій населення також не мине підвищення тарифів.