Вт, 2024-04-16, 22:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Польща увійшла до двадцятки кращих країн світу для ведення бізнесу в 2013 році за версією Bloomberg, а Україна до цього списку не потрапила.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



29 січня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, уночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -7...-9 градусів, удень -2...-4 градуси.



На проміжних виборах в Івано-Франківську облраду в трьох округах перемогли представники ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" та Української республіканської партії (УРП).


Іспанських депутатів від "Народної партії", які 27 грудня минулого року грали в слова на засіданні парламенту, що розглядав закон про податкові заходи на 2013 рік, оштрафувала своя парламентська група, і тепер ті повинні виплатити по 300 євро .



Спричинена проливними дощами повінь у басейні річки Лімпопо змусила полишити свої будинки близько 110 тисяч людей.


Фінансові проблеми деяких українських клубів сюрпризом для Федерації футболу України не стали. Як виявилося, там були готові до такого розвитку подій і готуються вжити радикальних заходів щодо зміни формату українського елітного дивізіону.



Один з найбільших автовиробників України, корпорація "Богдан" хотіла б залучити як стратегічного інвестора одного зі світових виробників автомобілів, продавши частину своїх акцій.

За підсумками експертизи фахівців Центра оцінки аномальних каріотипів людини, днями в клініці охорони материнства й дитинства в місті Ханьдань провінції Хебей (Північний Китай) уперше у світі був виявлений дуже рідкісний аномальний каріотип.




Завдяки інсайдерській інформації програма "Інший футбол" склала список із шести найбільш високооплачуваних футбольних тренерів в українському футболі.



Гуляння, які триватимуть до "жирного вівторка" 12 лютого, розпочнуться з "свята на воді" на Великому каналі, а одна з головних церемоній карнавалу пройде у неділю, 3 лютого.