Пт, 2024-03-29, 08:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

На презентации своей новой книги писатель похвастался журналистам, что купил принтер для печати фотографий HP по выгодной цене на сайте и теперь все свои фотографии сам печатает дома

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Ельмар Брок: Ми мусимо констатувати, що перший заступник генпрокурора Кузьмін продовжує свою боротьбу з Юлією Тимошенко і накопичує безліч обвинувачень, які так само мало виправдані, як і всі попередні



Известный писатель во время презентации своей новой книги признался журналистам, что когда ему нужно купить кожаную куртку в Киеве, то чаще всего выручает сайт
http://vorteleather.com.ua

Торгівля людьми, примушування до зайняття проституцією, продаж наркотиків. Ці злочини приносять чималі прибутки мафії. За даними ООН, щороку організовані злочинні угруповання отримують доходів на 2,1 трильйони доларів США. Однак, чого варті ці кошти, коли їх не можна використовувати у легальному обігу?



Белорусскому бизнесмену, которому нужна была пневматика Украина помогла, а сели быть точнее - то украинский сайт ua-region.info, с помощью которого удалось договорится про взаимовыгодное сотрудничество с украинским бизнес-партнером

 

Лукашенко, сам колишній голова колгоспу, ніколи не любив бізнесменів. Він обзивав їх і "вошивими гнидами", і "шахраями".




30 січня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, удень -1...-3 градуси.



У Євросоюзі ще не вирішили, чи підпишуть угоду про асоціацію, якщо Юлія Тимошенко залишатиметься у в'язниці. Про це заявив глава представництва ЄС в Україні Ян Томбінський.


Екс-начальник департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексій Пукач, обвинувачений у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе, не хотів його вбивати, а намагався отримати інформацію про шпигунську діяльність Гонгадзе.



Апчхи! І ось – колеги чхають звідусіль. Офісні приміщення з відкритим простором пропонують великий асортимент вірусів та інфекцій. Один може заразити всіх із вірогідністю в 60 відсотків, підрахували вчені.


Один депутат обходиться бюджету в 2039 гривень на день. У цю суму включені зарплати нардепів та їхніх помічників, витрати на проїзд депутата, в тому числі на недешеві перельоти, лікування, путівки в санаторій, телефонний зв'язок, проживання в готелі та навіть канцелярське приладдя.





Палестинці можуть об'єднатися з Йорданією в рамках конфедерації, але не раніше, ніж створять власну державу.


У Роскосмосі (РФ) розглядають можливість створення в перспективі на Місяці населених станцій, використовуючи наявні на природному супутнику Землі воду і будівельні матеріали. Не менш масштабні плани і в американців.




Щонайменше шестеро людей загинуло у вівторок внаслідок вибуху біля резиденції прем'єр-міністра Сомалі Абді Фарах Ширдона в центрі Могадішо


Українська громадськість 29 січня відзначає День пам'яті героїв Крут. 95 років тому молоді захисники щойно посталої Української Народної Республіки власною кров'ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху.