Пт, 2024-04-19, 03:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Наступила горячая пора для колядников: маленьких и взрослых, с немалым опытом и вовсе "новеньких" в этом деле. Рождественские праздники - прекрасная возможность порадоваться, угостить друг друга душистой кутьей и ... заработать немного денег
Останні Релігійні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На трассе Одесса-Киев перед Белой Церковью сегодня, 7 января, произошло ДТП при участии пяти машин. В аварии погиб как минимум один человек.



"Держсекретар проведе зустрічі зі своїми заступниками в Держдепартаменті. Вони почнуться о 09.15 за місцевим часом", - говориться в повідомленні прес-служби.



Вы хотите сыграть в игровые автоматы, но вам катастрофически не хватает времени? Не отчаивайтесь, ведь теперь очень удобно и выгодно играть в игровые автоматы даже не выходя из дому с помощью всемирной сети Интернет



8 січня в Києві хмарно із проясненнями, уночі невеликий сніг, удень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -8..-10 градусів, удень -5...-7 градусів.

 


В наше время каждый азартный человек, говоря про игровые автоматы, очень часто имеет в виду виртуальные игорные залы и казино. Ведь во многих странах азартный бизнес попал в немилость к властям и оказался под запретом.




Заходи щодо посилення контролю за обігом зброї в країні можуть бути набагато ширші, ніж просто відновлення заборони на продаж "штурмової" і багатозарядної зброї.



Українка Валя Семиренко завоювала бронзову медаль у гонці переслідування на четвертому етапі Кубка світу з біатлону, який пройшов в німецькому Оберхофі.



Християни східного обряду святкують Різдво за Юліанським календарем. На Різдво українці вітають один одного словами: "Христос народився!", відповідаючи: "Славимо Його!"





Чорноморський центр підводних досліджень виявив понад двісті об'єктів культурної спадщини на дні моря.




Кілька сотень людей провели демонстрацію в столиці Непалу Катманду, біля резиденції прем'єр-міністра, з вимогою гарантувати безпеку жінок.



Нардеп від БЮТ Олександр Бригинець вважає "тушкою" актора Жерара Депардьє, який прийняв російське громадянство.



У Анджеліни Джолі і Бреда Пітта підростає гідна зміна. Поліцейський вертоліт і автомобілі поліції прибули до будинку акторів у Голлівуді, готуючись запобігти пограбуванню зі зломом.