Чт, 2024-04-25, 02:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Враховуючи "несподіване і неясне потепління у відносинах США та Ірану" з приходом Хасана Рухані і "просування Росії до відновлення позицій як противаги США" на Близькому Сході доводиться міняти розрахунки.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-10-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


5 жовтня в Києві мінлива хмарність, місцями невеликий мокрий сніг, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень +7...+9 градусів.


В Україні набирає популярності незвичайний рух: добровольці об'єдналися в інтернеті у групу, яка просить м'ясників і ветеринарів не вбивати молодих і принесених на евтаназію тварин, а пізніше викуповує бідолах і відправляє їх у спеціальний притулок.



18 жовтня, о 23.48, розпочнеться напівтіньове місячне затемнення, яке завершиться о 3.52 19 жовтня. Українці зможуть його побачити неозброєним оком.



В Киеве минимальная стоимость аренды квартиры составляет 2400 грн. За эти деньги можно арендовать однокомнатную квартиру общей площадью 21 кв. м.


Можливо ви не помітили, але на українські екрани потрапив кіно-діамант для інтелектуалів, або картина для тих, кому набридли екранізації коміксів про супергероїв — новий фільм Вуді Аллена «Жасмін».




"Вишеградська четвірка" (Польща, Словаччина, Чехія та Угорщина) підтримує підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.




Європа ще надто залежить від "Газпрому", щоб йти на серйозний конфлікт, зазначають експерти.




Украина еще полностью не выполнила ни одного из пунктов обязательств, необходимых для подписания соглашения об ассоциации.


Лише одне очко на трьох. Але якщо "Дніпро" і "Чорноморець", програвши свої домашні поєдинки, заслуговують утішних відгуків за старання і якість гри, то київське "Динамо", що набрало єдине очко серед українців, знову розчарувало.