Пт, 2024-03-29, 14:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



1 октября, в рамках визита Президента Виктора Януковича во Львов состоялись показательные учения. Источники сообщают, что противотанковая ракета попала в озеро, убив там всю рыбу.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-10-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

З 1 жовтня у Росії оформити квартиру у власність можна вже не виходячи з неї: у Росії набуває чинності закон, що запускає електронний документообіг в частині реєстрації прав на нерухомість.





Полузащитник «Карпат» Валерий Федорчук будет вызван на матчи национальной сборной Украины с Польшей и Сан-Марино .

В Одессе прошел чемпионат Европы по боевому самбо. Впервые в истории боевого самбо сборная Украины уверенно завоевала титул чемпиона Европы. Всего в Одессу приехали 210 спортсменов из 15  стран Европы.





2 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, на поверхні ґрунту заморозки 0-2 градуси, удень +6...+8 градусів.




Верховний суд України (ВСУ) змінив своє ставлення до фінансових пірамід. Згідно з його останнім рішенням, їм стане простіше отримувати гроші довірливих українців.




Министр финансов Великобритании Джордж Осборн заявил, что заставит безработных отработать денежное пособие, предложив им готовить еду, выносить мусор и чистить стены.



Суднобудівний завод "Ленінська кузня", що, як вважають, належить до орбіти впливу бізнесмена Петра Порошенка, восени 2013 року візьметься до серійного виробництва автоматичних гранатометів УАГ-40 .




З 1 жовтня набуває чинності другий етап підвищення цін на квитки у всіх категоріях вагонів, крім СВ, вагонів поїздів Інтерсіті+ і приміських поїздів.



Прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган розповів про підготовку серії політичних реформ, що включають серед іншого довгоочікувані поступки курдській меншині в країні.




Перша ракетка України Олександр Долгополов з упевненої перемоги розпочав виступи на турнірі в Токіо (призовий фонд 1,297 млн доларів).



"Україна і тепер, між іншим, робить танки, які у неї хтось купує за живі гроші, Новодворська підкреслила, "в упряжці з Росією Україна пропаде, тому що Росія пропадає".

 

Многие граждане нашей страны считают традицией проводить свой отпуск в Сочи. При этом во время выбора места проживания теми, кто регулярно посещает этот курорт, предпочтение отдается частному сектору.