Пт, 2024-03-29, 04:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



13 жовтня активісти Конгресу українських націоналістів провели в Києві біля пам'ятника Богдану Хмельницького перфоманс - за прикладом козаків написали листа "Кремлівському хану-шайтану".
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-10-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Нобелівський комітет з економіки при Королівській академії наук у понеділок оголосив ім'я лауреата премії Державного банку Швеції пам'яті Альфреда Нобеля за 2013 рік.



Непідписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС не лише поховає Східне партнерство, а і призведе до інших негативних наслідків, вважають європейські експерти, які спеціалізуються на країнах Східного партнерства.



15 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, тільки в другій половині дні невеликий дощ, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +13...+15 градусів.



Между участниками акций возникла ссора, которая могла перерасти в вооруженную потасовку. Чтобы не допустить нарушений порядка, милиция окружила бунтующих и задержала 58 человек.




В обойме сборной — все те же футболисты, за исключением Евгения Хачериди и Тараса Степаненко.



У мера Кременчука Олега Мейдановича Бабаєва в кадрі на скандальному відео годинник, схожий на Bovet колекції Fleurier Amadeo. Його ціна складає від 20 до 50 тисяч доларів.




Опозиція звинувачує керівництво Укрзалізниці у непрофесійності. Тим часом громадські активісти та пасажири хочуть повернути зручні нічні потяги.



В ночь на субботу, 12 октября, в Москве было совершено нападение на заместителя главного редактора "Новой газеты" Сергея Соколова.


Вибираючись в похід на ворога, козаки проводили молебень до своєї Покровительки. Повернувшись щасливо з походу, складали Їй подяку. А Українська Повстанська Армія 30 травня 1947 р. проголосила празник Покрова своїм офіціальним святом.