Сб, 2024-04-20, 13:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У Вашингтоні продемонстрували першу в світі біонічну людину, здатну ходити і говорити. Спілкуватися з оточенням вона може завдяки системі штучного інтелекту.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2013-10-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Popular Russian wisdom says that it is always better later than never. But the experience has shown that  not every person know that.




У Королівській каплиці палацу Сент-Джеймс у Лондоні (Велика Британія) відбулася церемонія хрещення наймолодшого принца.

 

Объем заказов любого интернет-магазина зависит от индекса его цитирования поисковыми системами. «Яндекс» является в России наиболее популярной поисковой системой.



Збірна України з боксу здобула першу нагороду на чемпіонаті світу, який цими днями триває у Алмати, Казахстан. У ваговій категорії до 54 Микола Буценко переміг турка Сельджука Екера розділеним рішенням суддів і вийшов до півфіналу.



24 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +12...+14 градусів.




Він йшов, ні на кого не звертаючи уваги. Люди реагували по-різному. Одні посміхалися, у інших очі на лоб лізли. Деякі жартували "А чому так рано?"



"Невідомі облили бензином і підпалили тимчасову споруду на галявині протесту в районі вул. Балаклавської! Паліям вдалося втекти з місця злочину! Черговим спільно з пожежними вдалося загасити пожежу!"



Уряд Куби оголосив сьогодні, 21 жовтня, про початок реформування грошової системи, що існує в країні, у якій одночасно використовуються дві валюти - національний песо (НП) і конвертований песо (КП).




Повертаються кавказькі "чорні вдови", "шахідки", жінки-камікадзе, й це не віщує нічого доброго Олімпіаді-2014, яку лідер чеченських терористів Умаров наказав залити кров'ю.




Головний "гладіатор" Голлівуду актор Рассел Кроу вирішив податися в режисери. На головну роль у своїй стрічці він запросив українку Ольгу Куриленко.




Сьогодні "Шахтар" у Ліверкузені зіграє проти "Баєра" у рамках третього туру Ліги чемпіонів.




У Києві біля будівлі мерії розпочалася акція протесту опозиції проти проведення сесії Київради.


Європейські дипломати попередили українського лідера про неприпустимість "блефу" і про те, що провина за зрив підписання Угоди про асоціацію ляже на владу, а не на опозицію. Пан Сікорський уточнив, що успіх плану зі звільнення Юлії Тимошенко залежить особисто від президента.