Пт, 2024-04-19, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Екс-президент Польщі Александр Квасневський та колишній президент Європарламенту Пет Кокс вважають законопроект народного депутата Анжеліки Лабунської (позафракційна) найбільш оптимальним для досягнення консенсусу в питанні лікування засуджених за кордоном.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На сегодняшний день востребованы эрудированные юристы, с хорошим теоретическим багажом и успешной практикой.



На Харьковщине торжественно открыли памятник российскому императору Александру ІІІ и собирали подписи против интеграции Украины с Евросоюзом.


Гвоздем программы 1/8 финала Кубка Украины должен был стать матч «Черноморца» и «Днепра», но игра сорвалась. Днепропетровцы дважды (во вторник и среду) вылетали в Одессу, но оба раза не зашли на посадку из-за плотного тумана.




1 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +11...+13 градусів.




Fitch прогнозує девальвацію гривні до 8,5 за долар і зниження золотовалютних резервів НБУ до 12,9 млрд доларів у 2014 році.



Понад один мільйон українці виїхали на заробітки у 2011-2012 роках за кордон. А майже три мільйони громадян України бодай один раз виїжджали за кордон з метою працевлаштування, у рамках так званої сезонної міграції.




У Києві карети швидкої допомоги можуть спокійно перетворюватися на таксі. Через низьку зарплату медики можуть порушити ряд правил, аби підзаробити.




Сегодня заключительный день их трехдневного визита. Главная цель миссии, предоставить европарламентариям выводы относительно перспектив решения в Украине вопроса Юлии Тимошенко.


Більшої кількості бандитів і колишніх бандитів, аніж у Партії регіонів, немає. Тому всі депутати, які займалися криміналом, зібралися в одній фракції – у фракції Партії регіонів, у "Свободі" запевняють, що практично всі депутати Партії регіонів ненавидять Україну.




У Києві відбулася конференція з питань виконання Кримінального процесуального кодексу.




Дніпропетровський "Дніпро" так і не доїхав до Одеси на матч 1/8 фіналу Кубка України проти "Чорноморця".