Сб, 2024-04-20, 18:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Радник президента Польщі Броніслава Коморовського Томаш Наленч прогнозує найближчим часом щасливе залагодження справи ув`язненої екс-глави українського уряду Юлії Тимошенко.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-10-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Писательница и художница во время интервью призналась, что после того, как она попала на специализированный портал magichand.ru, ее очень увлекла хиромантия и магия руки. Собственно говоря, женщина отметила, что очень рада, что ей попался в Сети именно портал magichand.ru.




Через удар тайфуну "Фітоу", який припав на східнокитайські провінції Фуцзянь і Чжецзян, постраждали 4,56 млн людей.




Верховна Рада України ухвалила закон "Про схвалення рішення Президента України про направлення національного контингенту для участі України в операції "Океанський Щит".




9 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +15...+17 градусів.




Відсутність на саміті АТЕС Обами поставила в центр уваги голову КНР, який заявив: "Азіатсько-Тихоокеанський регіон не зможе процвітати без Китаю".




Європейський парламент ратифікував Угоду про співпрацю Україна- ЄС у сфері цивільної глобальної навігаційної супутникової системи.




Армію Північної Кореї приведено в підвищену бойову готовність у зв'язку з планами Південної Кореї провести спільні навчання зі США.




Президент Литви Даля Грибаускайте заявила, що уряд повинен підготувати звернення до СОТ у зв'язку із забороною Росії на імпорт молочної продукції литовського виробництва.




Протягом жовтня у Спортивному арбітражному суді Лозанни відбудуться слухання відразу чотирьох справ, пов'язаних з українськими клубами.


Управление водных ресурсов по Киеву и Киевской области по результатам тендера заключило соглашение с ООО «Грос Бау» на реконструкцию системы водоотведения с целью защиты от подтопления территории в Вышгороде за 1,27 млн. грн.



Президент Віктор Янукович наголошує на визначальній ролі президента Польщі Броніслава Коморовського у євроінтеграції України. Про це 7 жовтня він заявив журналістам у рамках робочого візиту до РП.